Tijd om uw badkamer aan te pakken? Ga voor nieuwe vloertegels!

Bent u uitgekeken op uw huidige badkamer omdat deze bijvoorbeeld al jaren dezelfde saaie uitstraling heeft? Koude voeten in de winter omdat u geen vloerverwarming heeft? We horen het al; het is tijd voor een make over. In dit blog geven we u enkele tips om, door middel van vloertegels, uw badkamer om te toveren tot een ruimte waar u weer trots op kunt zijn! Om alvast wat inspiratie op te doen kunt een kijkje nemen op onze webshop, hier zijn alle vloertegels van Tegelmegashop.be te vinden die stuk voor stuk een toevoeging zijn voor uw badkamer.

Kies de stijl die bij u past

Er zijn op dit moment verschillende trends als het gaat om vloertegels voor in uw badkamer. Wij zetten ze voor u op een rijtje. De eerste trend die we steeds vaker terugzien in de badkamer is het gebruik van grote vloertegels. Door uw badkamervloer te betegelen met grote vloertegels geeft u uw badkamer een totaal andere uitstraling. Het gebruik van grote vloertegels zorgt ervoor dat een badkamer groter oogt. Omdat in de meeste gevallen de badkamer een kleine ruimte is, is dit dan ook een prima keuze. De volgende trend is het gebruik van houtlook vloertegels. Hout in de badkamer? Ja dat hoort u goed! Doordat het keramische vloertegels betreft met een houtlook zijn de nadelen van hout niet van toepassing. De tegels kunnen prima tegen vocht en zijn onderhoudsvriendelijk. Ook vloerverwarming kan prima samen met houtlook tegels, zo is het koude voeten probleem opgelost. De laatste trend is de klassiekere look; met Portugese tegels creëert u een prachtige tijdloze sfeer. Combineer de Portugese tegels met andere vloertegels om ze erg nog meer uit te laten springen.

We hopen dat we u met deze drie trends een beeld hebben gegeven hoe mooi uw badkamer er uit kan zien. Voor welke vloertegeltrend gaat u?