hongaarse punt vloer pvc

De ene vloer is makkelijker te onderhouden dan de ander. Mogelijk is een PVC vloer de allermakkelijkste vloer. Maar een PVC vloer heeft meer opties, want wist je dat je met een Hongaarse punt vloer PVC een ruimte optisch groter of breder kan maken?

hongaarse punt vloer pvc

Hongaarse punt vloer PVC

Een egale vloer die makkelijk schoon te maken en schoon te houden is, is niets nieuws. Van oudsher lagen er in ziekenhuizen en scholen vloeren van linoleum of marmoleum waarvan de naden dicht gekit waren. Geregeld haalde een schoonmaker een dweilmachine door de gang, en meer onderhoud was er eigenlijk niet. Tegelijkertijd wil het oog ook wat, houten vloeren en dat kan een vloer met een houtdessin of houtlook zijn, zijn tijdloos en rustiek. Hout is ook zo makkelijk te combineren, het kan bij nagenoeg iedere woonstijl. Dan nog de vraag, hoe wil je de houten vloer hebben, populair zijn de planken in de lengterichting van de ruimte, maar de puntvloer was van oudsher al een chique vloer. In feite is dan de Hongaarse punt vloer PVC de optelsom van alle voordelen. PVC is egaal en makkelijk, je hebt rustiek hout wat bij het interieur past, en het vertrek kan breder lijken.

PVC is duurzaam, en dat maakt de vloer voordelig

Velen zien tegen een nieuwe vloer in huis op. Dat is logisch, want als je een vloer wil leggen moet je het hele vertrek leegruimen. De voorkeur gaat dan ook uit naar een duurzame vloer, want dan ben je er jarenlang vanaf. Een PVC vloer leggen of laten leggen betekent dat je klaar bent voor vele jaren. Dit maakt de vloer ook voordelig. Online zijn de prijzen te vinden, Hongaarse punt PVC kost slechts enkele tientjes per vierkante meter, maar omdat het slijtvast en onderhoudsvriendelijk is, is het op de lange termijn een bijzonder makkelijke en voordelige vloer. Je kunt kiezen tussen de kleurentinten. Een houten vloer is al snel bruin, maar gelig of grijs van kleur is leverbaar. Je kiest uit wat het beste bij je meubels past.