Een luxe tuin met een glazen veranda

De tuin is mijn favoriete gedeelte van de woning. Eigenlijk ben ik ook een echt buitenmens en ik hield er vroeger ontzettend van om elke dag te wandelen. Jammer genoeg ben ik nu al wat ouder en wil het lopen over langere afstanden niet meer zo helemaal lukken. Om toch nog van de buitenlucht te genieten, ben ik onlangs begonnen met tuinieren. Zodra mijn tuin er weer netjes uitziet, ga ik dan lekker in de tuin zitten voor een heerlijk kopje thee. Tenminste, dat doe ik in de zomer.
Nu het winter is, zit buiten zitten er niet meer in. De temperaturen zijn te laag en zoals gewoonlijk in ons kikkerlandje, regent het ook vaak. Mijn man heeft toen de suggestie geuit om een veranda in de tuin te plaatsen. Dat vond ik uiteraard een prima idee.

Snelle installatie

Mijn man heeft daarop contact opgenomen met Alibow, een bedrijf dat gespecialiseerd is in een glazen veranda. Twee weken later hebben ze al alles geinstalleerd en was de veranda al klaar. Een veranda van glas is echt prachtig. Het laat onze tuin veel ruimer ogen en ziet er ook erg luxueus uit. Kortom, ik ben enorm blij met al het werk dat Alibow gedaan heeft!